Adorabel's highlights


THE TIME TRAVELER

 

Mary is de weg kwijt. Waar zijn we? Wanneer zijn we? Ze is per ongeluk door een tijdspoort heen gereden op zoek naar de schat die haar over over over grootvader voor haar heeft achtergelaten. Kun jij haar op weg helpen? Je kunt een stukje mee rijden.

 

Eyecatcher (4m hoog), interactief, speels, kleurrijk.


DE RODDELTANTES

 

Griet, Wiet en Riet zijn een dagje uit. Lekker flaneren, mensen kijken en eens even goed bijkletsen. Ze nemen al hun prive story's van het weekend even door. 

Er wordt ook flink geroddeld over alles dat voorbij wandelt. De dames nemen geen blad voor de mond en dragen hun hart op de tong. Alles met dikke knipoog.

 


VALENTINA

 

Zeg het met een kaartje. Verras je geliefde, je moeder of iemand die je juist uit het oog bent verloren met een handgeschreven kaart. In dit digitale tijdperk vergeten we de impact van een handgeschreven kaart of brief. 

Bij Valentina kunt u een kaart uit haar rok kiezen en deze schrijven. U ontvangt een postzegel uit haar hoed en de kaart en u post de kaart direct in de brievenbus op haar rug. 2 dagen later is er weer iemand blij verrast :)

Leuk voor valentijn, vakantiekaart, kerstkaart of natuurlijk: zo maar!