Over ons

Het team van Adorabel staat onder leiding van Yvon Hollander.

 

In 1999 begon zij vanaf haar zolderkamertje met het maken van de eerste acts en bedacht de naam Adorabel. Iets met een A, want dan staat het voorin het telefoonboek. De tijd vliegt. Zo'n 60 acts en een kleine duizend optredens verder kun je wel zeggen dat ze door de wol geverfd is. Adorabel won vele prijzen in binnen -en buitenland.

Yvon is degene die de acts bedenkt en vervaardigt, die (meestal) contacten met de klanten onderhoudt en zorgt voor de dagelijkse gang van zaken. Echter, ze is niet alleen. Adorabel bestaat uit een flexibele doch vaste kern van zo'n 30 spelers.

 

In 2013 was het tijd voor een verandering van koers. Adorabel verkocht plm 20 acts aan het Animatie Paradijs in België. Yvon werd ondertussen aangesteld als Artistiek Leidster van het World Living Statue Festival en deed 'side projects' in muziek en met andere kunstenaars. In 2016 begint het weer te kriebelen. Yvon mist haar team en alle avonturen. Adorabel maakt een doorstart. 2.0

Dit keer niet meer met de nadruk op levende standbeelden, maar op straattheater en performances met betekenis. 

 

Adorabel is familie. De groep is door alle jaren en avonturen goed op elkaar ingespeeld geraakt. Regelmatig verwelkomen we nieuw talent dat door de groep wordt ingewerkt. Spelers die voor Adorabel werken zijn: betrouwbaar, positief ingesteld, hebben een teamspirit, zijn goede bewegers/entertainers/grimeurs, zijn communicatief, authentiek, hebben flair en een goed gevoel voor humor.

 

Ook werken voor Adorabel? Stuur ons een mailtje met je motivatie, ervaring, interesses en praktische informatie zoals jouw maten en een foto (portret en totaal).