Creativiteit op maat

Wij helpen u graag verder bij promotie van uw evenement / product. We maken hierbij gebruik van alle disciplines voorhanden. The sky is the limit. We hebben vele campagnes mogen ondersteunen met live 'beeldmateriaal'.  We brengen uw doel en wensen in kaart, laten onze fantasie erop los en komen met 3 voorstellen. Hiervan kiest u er 1 en dan vullen we samen de details in. Hieronder enkele voorbeelden.

Maatopdracht Giro d'Italia 2016.

Fietsonderdelen krijgen een nieuwe betekenis.

Maatopdracht voor Athlon. Een promotie actie voor elektrisch rijden. Binnen een week vond Adorabel een volledig 'look a like' kabinet. Zij liepen in formatie tijdens prinsjesdag langs de route van de koets en genoten van hun zwaaimomenten. 

 

Het geheel kreeg nog een spannend staartje... We werden gevolgd door de AIVD en na 2 uur werd de helft van ons kabinet opgepakt omdat zij geen legitimatie op zak had. Zelfs hare majesteit de koningin werd afgevoerd met een ME busje. Gelukkig stond iedereen na een uurtje weer buiten en dat hebben we gevierd met een lekker etentje. Een bijzondere dag! 

Maatopdracht voor de Bibliotheek Almere. Zij ontwikkelden een lezers concept naar een 6 tal type mensen. Hier presenteren zij zich tijdens koninginnedag in Almere.

In opdracht van de Raad van State maakte Adorabel 2 borstbeelden. Anna Paulowna & Willem van Oranje.

 

Anders dan je vermoed, wat dit 1 van de leukste bedrijfsfeesten ooit. Een zeer ongedwongen sfeer. Niets formeels. Zo speelde een zoontje van een van de medewerkers bijvoorbeeld met zijn (enorm rammelende) hardrock band en stond iedereen erbij te dansen en klappen. 

Maatopdracht voor de opening van een bedden speciaal zaak.


En nog zo veel meer opdrachten en leuke uitdagingen door de jaren heen. Te veel om allemaal te laten zien. Het leuke van een maatopdracht is dat je de klant echt heel goed moet begrijpen. Je werkt in zijn dienst. Het is leuk als we iets kunnen toevoegen waar de klant zelf nooit op was gekomen. 

En beeldig theater is een sterk communicatiemiddel want:

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden