In de pijplijn


Tangled

Adorabel is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe levende kunst installatie. Het betreft een performance vanuit een 3d installatie. Meer info volgt...

Jurken van chocola

Op verzoek zijn we kunstzinnige jurken aan het maken van chocolade. Deze zijn te bewonderen op 24 september op het Chocoladefestival in Zutphen.


decor van 'No place like home' is af

Decor van No place like home is bijna af. Het oventje is gemaakt van o.a. een nachtkastje, een dienblad en een kastlade. Het is tevens de koffer van de act. Blij mee. Ook de tv is gelukt.

Een kast om de Ipad heen gebouwd en een filmpje gemonteerd. Alles in jaren '50 stijl. 


SPOOKJES PARADE BIJNA AF!

 

Nog een laatste laklaagje en dan de glow in the dark paint erover heen en dan zijn ze klaar. 3 lieve & grappige spookjes die lijken te zweven en licht geven in het donker :)


Zeg het met een kaartje - valentina

Vers van de pers. Begin Februari vervaardigde Adorabel Valentina: Zeg het met een kaartje. We hebben de eerste try-out gespeeld. En geconcludeerd dat het een ontzettend geslaagde act is :). #bescheidenheidhoezo?

Met een heel leuk staartje. Een paar dagen na ons optreden krijgen heel veel mensen een persoonlijk kaartje in de bus. Zie hier de foto's.


Free hug

In samenwerking met Living Sculptures ontwikkelt Adorabel een nieuwe straattheater act met de titel Free hugs ... Soon 2b continued ...


Op reis

Yvon & Natasja Hollander werken samen met Danny Molenaar van 'levend lijf' aan een nieuwe voorstelling met de werktitel 'op reis'. Het betreft een interactieve voorstelling waarbij de bezoekers op reis gaan ... Soon 2b continued ...


World Living Statues - Museumpleinen

In samenwerking met Living Sculptures en in opdracht van Stg. World Living Statues ontwikkelt Adorabel een festival in een festival. We zullen 2 pleinen vormgeven in museale setting. Het museum van weleer en het museum zonder grenzen. Meer kunnen we er nog niet over zeggen, het is nog in een pril stadium ...


Statues by Night 2017

Wederom in samenwerking met Living Sculptures geeft Adorabel in 2017 voor de 4e keer het festival statues by night in Ede vorm en dit jaar ook voor het eerst sinds lange tijd weer Statues by night in Arnhem. 


Workshops in Boekarest

Adorabel geeft in April 2017 een 6 daagse masterclass aan Theatergroep Masca in Boekarest. Schmink -en Bodypaint & kostuumvervaardiging. 


work in progress - januari 2018
work in progress - januari 2018